Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Vijesti sa izložbe

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Vijesti sa izložbe

Kome treba kupiti komplet mašina za premotavanje papira za rezanje?

Vrijeme: 2021-11-03 Hits: 10

Mašina za premotavanje papira za rezanje papira koja se koristi za rezanje rolne papira na rolne papira male širine koje želite. To je uobičajena oprema u oblasti štampanja i pakovanja. Mnogi proizvođači papirnih proizvoda u svojim pogonima imaju mašinu za rezanje papira. Ali kome je zaista potreban set mašina za premotavanje papira velike brzine za rezanje papira?

Papirne čaše, papirne cijevi, papir, proizvođači papirnih slamki

Formiranje ovih papirnih proizvoda mora ubaciti rolne papira različite širine u mašine za formiranje. Ovi proizvođači imaju tri izbora, kupovina rolni papira odgovarajuće širine za svoje proizvode, pronalaženje dobavljača usluga za preradu papira na lokalnom tržištu, sami rezanje i premotavanje malih rolni. Kada je njihov proizvodni kapacitet stabilan i velik, mašina za premotavanje papira velike brzine može im pomoći da uštede mnogo troškova pretvaranja širine rolne papira.

Dobavljači sirovina za papirnu ambalažu

To nije samo oprema za post press, već se široko koristi i za rezanje nakon štampanja rolni papira. Kada štampamo rolne papira, obično štampamo nekoliko izgleda istovremeno. Dakle, odštampani papirni rolni treba da se iseče na nekoliko malih rolni papira sa samo jednom slikom izgleda. Nakon rezanja mala papirna rola će se koristiti za pakovanje mnogih proizvoda u automatsku mašinu za pakovanje.

Fabrika papira, premazivanje papira, postrojenja za laminiranje papira

Materijali u rolni papira koji se koriste za pakovanje obično moraju biti podvrgnuti različitoj obradi, kao što je laminiranje, premazivanje i tako dalje. Ovi prerađivački pogoni režu obrađene rolne papira u različite širine prije nego što ih prodaju svojim kupcima.

IMG_20210623_095208

IMG_20210914_103039SLB-20210930-主图600-2

信 图片 _20210909214417