Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Vijesti sa izložbe

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Vijesti sa izložbe

Poluautomatska proizvodna linija papira za kopiranje formata A4 isporučuje se kupcu u Maroku

Vrijeme: 2021-08-31 Hits: 5

Nakon što je poluautomatska linija za proizvodnju papira A4 više puta testirana i pregledana, upakovana je i utovarena u kontejner od 40HQ. Odredište ovog kontejnera je luka Kazablanka u Maroku.Linija za proizvodnju gomila kopirnog papira A4 ima dvije jedinice, jedinicu mašine za rezanje rolne na listove i jedinicu za umotavanje papirnih listova u jedinicu mašine za namotavanje papira. Jedinica mašine za zamatanje ima dve opcije, potpuno automatsku i poluautomatsku. Potpuno automatska mašina za umotavanje može se povezati sa mašinom za rezanje listova papira. Sakupljeni listovi papira se mogu automatski ubaciti u mašinu za umotavanje pomoću transportne trake. Međutim, sakupljene listove papira treba ubaciti u poluautomatsku mašinu za umotavanje ručno.
Poluautomatska mašina za zamatanje koristi laminirane papirne listove kao sirovinu. Ali potpuno automatska mašina za umotavanje koristi štampanu rolnu papira. U Maroku je fleksibilna štampa veoma skupa. To je razlog zašto se kupac odlučuje za poluautomatsku mašinu za zamatanje. Oni mogu dobiti uslugu ofset štampe po ekonomičnoj cijeni na lokalnom nivou.
Ovaj kupac je veliki proizvođač papira u Maroku. Očekuju da će u budućnosti kupiti našu brzu proizvodnu liniju A4 remova, koja može proizvoditi više od 20 tona dnevno.

插图 -1

插图 -2


插图 -3

插图 -4


插图 -5

插图 -6