Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Vijesti sa izložbe

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Vijesti sa izložbe

Kako izrezati materijal od rolni papira u listove prilagođene veličine?

Vrijeme: 2021-08-11 Hits: 11

U industriji ambalaže za hranu, kako bi papir imao učinak otpornosti na ulje i vodu. Na površinu papira dodaćemo silikonski premaz. Ali ovaj materijal je vrlo klizav i vrlo lagan.
Ova vrsta papirnog materijala naširoko se koristi za zamatanje hrane, poput hamburgera, sendviča i pržene piletine i tako dalje. Ova vrsta papira za pakiranje hrane vrlo je tražena na tržištu. Međutim, proizvodna učinkovitost rezanja ovog papira je vrlo niska. Mašina za presijecanje papira za pakovanje hrane koju je dizajnirala naša kompanija uvelike je poboljšala efikasnost proizvodnje i preciznost rezanja.

Problem 1:

Papir presvučen silikonom za pakovanje hrane je veoma lagan i tanak.
Budući da je ovaj papir vrlo lagan i tanak, kada papir izlazi iz mašine, papir vrlo lako pluta i leti nebom. Osim toga, kada režete duže papire, papire se vrlo lako savija. Problem čine papirići koji ne mogu glatko izaći iz stroja i slagati se u platformu. Naša mašina za rezanje listova papira ima cijevi u blizini noža za poprečno rezanje. Kada papirni listovi izađu iz mašine, ove cijevi će početi puhati. Ovaj uređaj može držati papir ravno izvan stroja. Istodobno smo dodali nekoliko kompleta ploča u nož za poprečno rezanje. Ove ploče pritiskaju papirnate listove na platformu kako bi spriječile plutanje.

插图 -1 副本
插图 -2 副本

Problem 2:

Dvostrani završni listovi papira ne mogu se dobro složiti i kliziti u platformu
Naša mašina može izrezati više listova odjednom, tako da se dvije krajnje strane gomila papira lako klize. U tom slučaju, operaterima je teško prikupiti završne listove papira i potrebno im je puno vremena za njihovo pakiranje. Dizajnirali smo uređaj poput ovog na slici. Ova ploča može se stalno vibrirati kako bi rubovi gomile papira bili uredni s dvije strane i ne klizali, pomjerali se.

插图 -3 副本