Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Vijesti sa izložbe

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Vijesti sa izložbe

Najbolja pretprodajna usluga za pomoć ruskim kupcima u pronalaženju mašine za rezanje PET PP listova

Vrijeme: 2021-08-03 Hits: 8

Mi smo proizvođač stroja za rezanje papira i plastične folije, alata za rezanje jumbo rola do uskih valjaka za štampu i preradu proizvoda u industriji pakovanja. Imamo veliko iskustvo u rezanju uobičajenih materijala sa rolni na listove prilagođene veličine. Međutim, često primamo upite od nekih kupaca. Njihova svojstva materijala su posebna ili specifikacije rezanja nisu uobičajene.
Kako bi mogli pomoći kupcima s posebnim potrebama pri kupnji odgovarajućih modela, pretprodajna usluga postaje neophodna. Osim što razumijemo karakteristike sirovina kupca, specifikacije matičnih valjaka i specifikacije rezanja, za klijente također provodimo i besplatne testove rezanja.
Ruski klijent je zainteresovan za našu mašinu za poprečno sečenje rolni i limova. Uglavnom se koriste za rezanje pp listova za kućne ljubimce. Ali zahtijevaju da naša dužina rezanja dosegne 1200 mm i da se uredno slažu. Pomogli smo im da kupe rolnu sirovine i isjeku je na našoj mašini. Performanse naših mašina mogu u potpunosti zadovoljiti zahtjeve kupaca.
Nikada se ne hvalimo performansama naših mašina. U pretprodajnoj komunikaciji klijentima pružamo profesionalne usluge sa iskrenim i odgovornim stavom.

插图 -1 副本

插图 -2 副本


插图 -3 副本
插图 -4 副本