Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Kompanija News

Šta radi mašina za rezanje?

Vrijeme: 2021-06-04 Hits: 11

Ako niste potpuno upoznati s industrijom koja se bavi konvertiranjem, izrazi "rezanje" i "premotavanje" mogu za vas postati nešto potpuno novo. Međutim, ako ste uključeni u ovu skupinu ljudi koji nisu upoznati s postupkom rezanja i premotavanja, ne brinite kao profesionalni proizvođač mašina za rezanje, Binbao Machinery će vam pomoći da naučite.
Prorezivanje i premotavanje jedna je od ključnih mašina koju pružamo u Binbao Machineryu, tako da je naš tim bolji od većine da pomogne u odgovoru na pitanje "šta mašina za rezanje radi?".
Stoga u ovom blogu naši stručnjaci pružaju jednostavnu analizu postupka rezanja i premotavanja i pružaju informacije o tome kako mašina za rezanje Binbao Machinery pretvara vaš materijal u male kolutove

Uloga mašine za rezanje
Mehanizam koji se koristi za postupak rezanja često se naziva rezanjem, mašinom za rezanje ili premotačem za rezanje. Jednostavnije rečeno, glavni kolut mašine za rezanje je pretvaranje (prorezivanje) papira, filma i folijskih materijala tako da se velike kolutove ovih materijala mogu rezati u uže kolutove.
Mašina za rezanje sastoji se od tri glavna dijela; odmotati, razrezati i premotati. Hranjenjem velike role vašeg odabranog materijala kroz odmotavanje klizača, vaš materijal će se zatim odmotati, razrezati u različite širine prije nego što se premota u jezgre različitih širina.
Dobar primjer za prikaz procesa rezanja u svakodnevnom životu bio bi kada koristite bankomat. Računi koje primite od bankomata izvorno su bili dio glavne role, no nakon što su prošli postupak rezanja podijeljeni su u mnogo manjih svitaka, koji se na kraju koriste za isporuku računa za vašu transakciju.

Kako pronaći stroj za rezanje za izradu donjih svitaka papirnih čaša 1 副本
Koje su karakteristike stroja za rezanje slame za papir 1 副本

Vodeća mašina za rezanje i premotavanje
U tvrtki Binbao Machinery ponosni smo što isporučujemo razne mašine za rezanje i premotavanje i premotavanje papira i filma za štampu i preradu proizvoda, kao što su papirne čaše, papirnate cijevi, papirne vrećice i male rolne fleksibilnog materijala za pakovanje. Za preradu različitih proizvoda potrebna je mašina za premotavanje za premotavanje različitog tipa.
Ako ne znate kako odabrati mašinu za premotavanje prereza za svoje poslovanje, dobrodošli ste da nam ostavite poruku ili izravno kontaktirate kako bismo razgovarali o vašim rješenjima.

Koja se osovina za premotavanje koristi za stroj za rezanje ljepljivog papira tvrtke Binbao Machinery 1 副本
Koja se osovina za premotavanje koristi za stroj za rezanje ljepljivog papira tvrtke Binbao Machinery 2 副本