Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Kompanija News

Koje su karakteristike mašine za rezanje slame za papir?

Vrijeme: 2021-06-04 Hits: 16

Sve više zemalja pridružilo se zabrani plastike, a plastični proizvodi u našem svakodnevnom životu postupno se zamjenjuju papirnatim proizvodima. Slamke od papira jedan su od proizvoda od papira koji su tiho popularni. Iako performanse papirnatih slamki još uvijek nisu usporedive sa plastičnim slamkama, plastične slamke su zabranjene u mnogim zemljama. Tako su slamke od papira postale nezamjenjivi proizvodi.
Za proizvodnju slamki od papira obično je potreban stroj za rezanje role rolne, fleksibilna mašina za tisak i stroj za oblikovanje papirnate slame (tip stroja poput stroja za oblikovanje papirne cijevi). Kao profesionalni proizvođač strojeva za rezanje role role, želimo vam ukratko predstaviti koje karakteristike mora imati dobra mašina za rezanje role za papir od slame. Proizvođač papirnate slame ne treba previše mašina za rezanje za role za papir. Kapacitet jedne mašine za rezanje dovoljan je za snabdevanje rolni papira za hranjenje mašina za oblikovanje slame od 20-30 kompleta.
Papirnata slama je posebna papirnata cijev s relativno malim unutarnjim promjerom. Zbog toga je širina role papira koja se koristi za proizvodnju slamki od papira relativno uska, obično između 7-25 mm. Rezanje tako uskog rola papira zahtijeva vrlo visoku kontrolu napetosti mašine za rezanje valjka papira. Papirnata slama sastoji se od tri sloja papira, debljina unutarnjeg i srednjeg sloja papira je ista, a debljina vanjskog sloja niže.

Stroj za rezanje role papirnatog slamkastog papira trebao bi usvojiti metodu namotavanja na sredinu i površinu. Ako želite rezati role na papiru širine manje od 20 mm, stroj za rezanje mora koristiti ovu metodu namotavanja. Na ovaj način možete dobro kontrolirati napetost namotaja.

Mašina za rezanje valjka za papir od slame ne samo da može rezati debele pe
presvučene rolne papira, ali moraju biti u mogućnosti rezati i tanje rolne papira, poput MG papira za pakiranje slame. Papir koji se koristi za umotavanje slamki obično je relativno tanak. Dakle, vaša mašina za rezanje rolni papira takođe mora biti u stanju savršeno rezati tanak papir.

Nož za rezanje stroja za rezanje role za papir od slame vrlo je uzak i ima širok spektar specifikacija. Stoga načinom podešavanja noža na mašini za rezanje mora biti lako rukovati. Nož za rezanje naše mašine za rezanje usvaja zamjensko vratilo noža. Kada operater treba promijeniti veličinu rezanja, on može lako i brzo promijeniti veličinu noža za rezanje. To ne samo da može uštedjeti vrijeme rada, već može i poboljšati produktivnost.

Prema karakteristikama role od papirnate slame, naša mašina za rezanje role za papir posebno je poboljšala neke dizajne. Ovi jedinstveni dizajni mogu povećati produktivnost mašine i jednostavni su za rad. Za više parametara mašine za rezanje, kontaktirajte naš prodajni tim da biste ih dobili.

Koje su karakteristike stroja za rezanje slame za papir 1 副本 副本