Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Kompanija News

Stižu slamke za piće od 2.0 papira

Vrijeme: 2021-09-01 Hits: 8

U siječnju 2020. godine Nacionalna komisija za razvoj i reforme i Ministarstvo ekologije i okoliša objavili su "Mišljenja o daljnjem jačanju tretmana zagađenja plastikom", predlažući da se do kraja 2020. godine nerazgradive plastične slamke za jednokratnu upotrebu zabrane u ugostiteljska industrija širom zemlje. Nakon objavljivanja relevantnih politika, stopa primjene slamki papira uvelike se povećala. Papirnate slamke potrebne su za razna pića poput mliječnog čaja, voćnog čaja i kole koje svi vole.

Tradicionalnim plastičnim slamkama potrebno je 200-500 godina da se razgrade u prirodnom okruženju. U usporedbi s tradicionalnim plastičnim slamkama, prednosti papirnih slamki još su očiglednije. Papirnate slamke se mogu reciklirati, razgraditi, zelene su i sigurne, te se ne talože štetne tvari.

Međutim, kao proizvod od biljnih vlakana, slamke od papira imaju neke karakteristike, poput lakog raspršivanja, slabe elastičnosti i niske tvrdoće.

Nedavno je poznati proizvođač slamki papira poboljšan za rješavanje uobičajenih problema. U usporedbi sa običnim papirnim slamkama, proizvođači papirnih slamki vode više računa o korisničkom iskustvu upotrebe. Kako bi poboljšali iskustvo potrošača, nadogradili su ih na „2.0“ na osnovu „1.0“. Proizvođač proizvodi i posebne rolne od papira. U posljednjih pet godina kupili su mnogo različitih mašina za premotavanje džambo rolni za rezanje papira. Dobra oprema za preradu papirnih proizvoda pomaže im u razvoju boljih proizvoda.

Paper Papirna slama "2.0" otpornija je na pjenu nakon što je hidroizolirana i nije ju lako raspršiti ili nabubriti.

▷ "1.0" i "2.0" pod uvjetom da se svakih 5 minuta miješa 30 sekundi, namakanje dva sata neće uzrokovati pojavu labave cijevi, a slama se i dalje može normalno koristiti nakon dva sata.

▷ U odnosu na PLA slamke, papirne slamke su otpornije na visoke temperature i imaju više prednosti u toplim napicima.

▷ Čak i ako pijete tople napitke jedan dan, to neće utjecati na okus nakon upotrebe.

▷ Unutrašnja stijenka papirnate slame "2.0" posebno je obrađena kako bi bila glatkija, a biserna kaša ne predstavlja problem.

▷ Vanjski zid papirnate slame "2.0" posebno je obrađen kako bi bio glatkiji, bez mrlja i izbjeljivanja.

Surface Površina "2.0" papirne slamke posebno se obrađuje bez ostavljanja tragova ruževa, a pigmenti za obojene tekućine kao što su kola, sok, ledeni čaj itd. Nisu lako adsorbirani na površini slame i bezbojni su i bez mirisa.

▷ Potrošači više ne moraju brinuti o padanju konfeta dok piju piće, a djevojkama neće biti neugodno što im se karmin lijepi za šolje.
Stra Papirnate slamke "2.0" posebno su obrađene kako bi bile čvršće i nije ih lako slomiti.

▷ Na osnovu "1.0", papirni zid postaje tanji, bliži ukusu tradicionalnih slamki.

Allowing Iako omogućava potrošačima da uživaju u okusu tradicionalnih papirnih slamki, doprinosi i zaštiti okoliša.

Straw Papirna slama "2.0" je elastičnija i lako se odskače nakon posebnog tretmana.

▷ Čak i potrošači koji imaju naviku gristi slamke neće utjecati na okus nakon upotrebe.

插图 -1 副本

插图 -2 副本


插图 -3 副本

插图 -4 副本


插图 -5 副本
插图 -6 副本