Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Kompanija News

Posao obrade filmskih listova radiografije

Vrijeme: 2021-06-15 Hits: 7

Radiografski film, kao što je rendgenski film, gama film i tako dalje. Široko se koriste u medicinskim pregledima. Ovaj članak će s vama podijeliti kako se proizvodi medicinski film za snimanje. Linija proizvoda ima sljedeća četiri koraka kako bi se završila korištenjem proizvoda, rendgenskog filma.

Prvi korak:
Od poliestera do filma, mašina za puhanje filma može napraviti sirovi materijal do filma odgovarajuće debljine.

插图 -1 副本

Korak dva:
Drugi korak obrade je najvažniji u koracima obrade medicinskog filma. Rendgenski film je poliesterska baza prekrivena želatinom. Film mora biti obložen kristalima tinga, srebra, halogenida koji su osjetljivi na stvari kao što su vidljive rendgenske zrake. Za obradu su potrebni visoki tehničari i mašina za premazivanje.

插图 -2 副本

Korak-tri:
Gotova rolna filma za oblaganje bit će isporučena u tvornice proizvođača rendgenskih zraka. Mnogi investitori i proizvođači će započeti posao u ovom koraku. Trebali biste pronaći najboljeg dobavljača gotovih premazanih filmskih rola. Trebalo bi da pripremite izgradnju aseptičke radionice i pratećih objekata. Rolne filma će se rezati i pakovati u visokoj radionici. Najvažnija oprema je mašina za rezanje folije u rolni. Za obradu listova filma potrebna je velika preciznost i nikakva ogrebotina na površini filma. Naš model HQJ-D sa transporterom i elevatorom je najbolji izbor za obradu. Saznajte više detalja o mašini, prepustite nam svoju ideju.

插图 -3 副本

Četvrti korak:
Poslednji korak je pakovanje folija, što je važno za proizvode od fotoosetljivih materijala. Za posao morate imati opremu za pakovanje folija. Na tržištu postoji mnogo različitih tipova mašina za pakovanje. Bolje je da nađete pečat na mašini za pakovanje dobavljač. Ako ne, oni ne znaju koje tipove mašina trebate.

插图 -4 副本