Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Kompanija News

Strojevi za rezanje i rezanje valjaka za papirne vrećice za izradu strojeva

Vrijeme: 2021-06-15 Hits: 11

Okoliš i ekonomične papirnate vrećice sve su popularnije u našem životu. Možete ih vidjeti bilo gdje, poput pakiranja brze hrane za dostavu ili za poneti, slanja pošte, kupovine ambalaže itd. U proizvodnji papirnih vrećica, mašina za premotavanje papira i mašina za rezanje limova važne su obrade u poslu. Kao profesionalni proizvođač mašina za preradu valjaka za papir, pružili smo najbolja rješenja za obradu industrije proizvodnje papirnih vrećica.

插图 -1 副本

U proizvodnim linijama za izradu papirnih vreća, mašina za proizvodnju valjanih papirnih vrećica i mašina za izradu papirnih listova uglavnom su dvije vrste mašina za ovu industriju. Rezanje i rezanje rolni papira je neophodan korak obrade prije izrade papirnih vrećica.

插图 -2 副本

Imamo dva modela mašine za rezanje papirnih rolni za mašine za izradu papirnih vrećica za valjanje. Mašina za premotavanje klizača serije SLA ima tri standardna modela od 1300 mm do 1800 mm širine. Mogu kraft papir izrezati iz jumbo rolni papira u uske rolne koje će se ulagati u mašine za izradu vreća


Stroj za premotavanje strugača okvira SLD serije još je jedna serija mašina za obradu presjeka jumbo valjaka. Model stroja ima veći kapacitet.
Ako vas zanima mašina za obradu papirnih vrećica, slobodno nas kontaktirajte kako biste saznali više detalja o mašini.