Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Kompanija News

Mašina za rezanje papirne zavojnice za ambalažne materijale alkoholnih maramica za sterilizaciju

Vrijeme: 2021-06-15 Hits: 21

Tokom izbijanja novog koronavirusa postoji velika potražnja za antivirusnim i sterilizacijskim proizvodima. Istovremeno, ambalažnih materijala za takve proizvode nedostaje. Pogledajmo danas proizvodni postupak ambalaže za proizvode za alkoholnu sterilizaciju i primjenu strojeva za rezanje zavojnica papira i aluminijske folije.

插图 -1 副本

插图 -2 副本

Tokom transporta i skladištenja, ambalažni materijali moraju biti u stanju održavati efikasnost alkoholnih maramica za sterilizaciju. Stoga sterilisane vlažne maramice imaju vrlo stroge zahtjeve za materijale za pakiranje. Komponente od aluminijskog papira obično koristimo kao ambalažne materijale za medicinske sterilizacijske maramice. Ambalažni materijali isporučuju se proizvođačima sterilisanih maramica u obliku koluta lls

插图 -3 副本
插图 -4 副本

Proces proizvodnje ambalažnog materijala za sterilizirane maramice nije kompliciran, a postoje tri glavna koraka. U svakom proizvodnom koraku primjena mašine za brzo rezanje za rolne papira je nerazdvojna.

Korak 1: Kompozicija papira i materijala od aluminijumske folije
Stroj za laminiranje kombinira papirnu zavojnicu i zavojnicu od aluminijske folije zajedno。
Korak 2: Štampanje papira i kompozitnih materijala od aluminijumske folije
Ambalažni materijali nisu samo za umatanje proizvoda, već i za prikazivanje podataka o proizvođaču i informacijama o sastavu proizvoda. Stoga se ambalažni materijali moraju tiskati s grafikom. Budući da stroj za fleksoštampanje ima stroga ograničenja na širinu web materijala. Pored toga, štamparija zahtijeva da materijal valjaka mora biti čvrsto namotan, a rubovi uredni. Stoga, prije štampanja, moramo prorezati i premotati laminirane role papira i aluminijske folije.

插图 -6 副本

插图 -7 副本

Korak 3: Isecite na gotove rolne ambalažnog materijala
Kako bismo poboljšali efikasnost ispisa, ispisat ćemo više rasporeda grafike i teksta na svitak. Jer tiskani kolut moramo izrezati na male kolute. Ovi mali kolutovi će se transportovati do pogona za proizvodnju mokrog tkiva i koristiti u potpuno automatskoj mašini za pakovanje mokrog tkiva.

插图 -8 副本

Mašina za rezanje papira u roli je poput makaza, koja se široko koristi u procesu proizvodnje različitih otisaka papira. Može poboljšati efikasnost rada cijele proizvodne linije i poboljšati kvalitet proizvoda u svakom proizvodnom koraku. KBA Machinery fokusira se na proizvodnju mašina za rezanje materijala od rolne papira. Naša brza mašina za automatsko rezanje odlikuje se stabilnim radom, velikom preciznošću rezanja i visokim stepenom automatizacije.