Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Kompanija News

Kako napraviti automatsku opremu od raznih vrsta papirnih vreća

Vrijeme: 2021-06-04 Hits: 13

Danas su papirnate vrećice postale najnoviji trend u cijelom svijetu za razne namjene za nošenje stvari, pakiranje hrane itd. Ova popularnost nije samo zbog ekološki prihvatljive opcije, već ima snagu da omogući više prilagodbi u odnosu na plastične kese.

Uz nebrojene prednosti, ove papirnate vrećice pomažu atmosferi da se riješi raznih štetnih toksina i spašavaju morski život od plastike. Uz to, ako govorite o poslu, to je za njih samo papirnate vrećice, to je prilika da njihov brend prepoznaju i zarade lijep profit i rast.

Kako potražnja na tržištu za papirnatim vrećama raste, tako se povećavaju i zahtjevi proizvođača papirnih vrećica za mašinama za preradu papirne vreće. Ne samo da bi bili efikasni, već i da bi imali visoku razinu automatizacije i malu vjerovatnoću otkaza. Pored mašina za izradu vreća, za proizvodnju papirnih vrećica obično su potrebne i štamparske mašine, mašine za laminiranje papira, mašine za rezanje papira u roli i druga srodna oprema. Mašina za izradu papirnih vrećica zahtijeva da u papirne listove ili rolne papira stavi sirovinu za proizvodnju proizvoda. No, mašina za izradu papirnih vrećica za hranjenje rolni sve je popularnija godinama u industriji papirnih vrećica. Da bismo napravili prilagođenu veličinu vrećica, moramo narezati jumbo rolnu papira u male rolice papira prilagođene širine da bismo ih uložili u mašinu za izradu vreća. Stoga veliki proizvođači papirnatih vrećica imaju vlastiti stroj za rezanje papirnih rolni za izradu papirnih role u različitim širinama, a zatim mogu izrađivati ​​papirnate vrećice različitih veličina. Ako nisu, moraju dijeliti dobit sa uslužnim kompanijama za preradu papirnih role.
WENZHOU BINBAO MAŠINE usredsređeni su na proizvodnju mašine za rezanje papira u uskim rolama sa više od 20 godina. Imamo četiri serije mašina za rezanje papira kako bismo postigli zahtjeve za preradom papirnih vrećica. Možemo izrezati jumbo role u širini od najviše 3000 mm. Naša mašina za premotavanje papira za premotavanje / mašine za premotavanje papira ne samo da rade velikom brzinom i stabilnom produktivnošću, već imaju i inteligentne kontrolne sisteme koji štede vreme i radne napore.


Dalje, dozvolite mi da ukratko predstavim 9 uobičajenih papirnatih vrećica na tržištu.

1. SOS papirne kese:
SOS papirnate vrećice stoje same za sebe tako da ih možete lako napuniti hranom, pićem i poslasticama. Preferirani je nosač ručka za djecu i kancelarijske radnike širom svijeta. Prepoznatljiv po kultnoj smeđoj boji. Savršeno za nošenje sitnih predmeta. SOS papirnate vrećice dolaze u raznim bojama za dašak modernog štiha.

Kako napraviti papirne vrećice različitih vrsta 1 XNUMX 副本

2. Papirne vrećice sa stegnutim dnom
Široka gornja konstrukcija papirnatih vrećica s priklještenim dnom omogućava im da ostanu otvorene dok se pune. Sa suženim krajem, brtvom nalik omotaču i staklenom oblogom otpornom na masnoću. To je idealno rješenje za pakiranje dobrog pečenja.

Kako napraviti papirne vrećice različitih vrsta 2 XNUMX 副本

3. Roba papirnih vrećica
Robne papirnate vrećice nudile su pouzdan, moderan način kupcima da kući vrate svoje kupovine u prodavnicama. Uz malo prilagođavanja, možete dodati logotip svoje marke u vrećice. Bez obzira jeste li vlasnik malog poduzeća ili organizator događaja koji traže upadljive kontejnere za vaše zabave.

4. Euro Tote
Euro Tote smatrajte sofisticiranim rođakom torbe za ručak. Vrhunski maloprodavci često koriste Euro tote kao svoje robne marke, ukrašavajući ih prilagođenim dizajnom i brendiranim logotipovima. Uz ručku na vrpci i svjetlucave ukrase, čine izvrsne alternative tradicionalnom poklon-pakiranju.

5. Papirne kese za pekaru
Papirnate vrećice za pekarstvo izrađene su posebno za zaštitu vaših prehrambenih proizvoda. Uz obloge od papira od voska i voska. Ove vrećice čuvaju ukus i svježinu pokvarljivih predmeta, što ih čini savršenim za kruh, kolače, pa čak i kafu.

6. Zabavne papirnate vrećice
Proslavite rođendane, djevojačke večeri i druge posebne prilike puneći vrećice za zabavu slatkišima, poklon čestitkama i ostalim uspomenama. Gosti će vam se svidjeti odlazak kući s estetski ugodnim torbama punim uspomena.

7. Slanje papirnih vrećica
Papirnate vrećice za poštanske pošiljke u omotu savršene su za slanje važnih dokumenata i malih proizvoda. Sa dodatnim slojem zaštitne podloge. Idealna su opcija za slanje krhkih predmeta kupcima ili poslovnim partnerima.

8. Reciklirane papirne vrećice
S porastom e-trgovine, i potrošači i trgovci čine sve što je u njihovoj moći da smanje svoj ugljični otisak. Reciklirane papirnate vrećice, izrađene od ekološki prihvatljivih materijala, mogu nam pomoći da postanemo zeleni, a mogu se čak i ponovo koristiti za druge poslovne potrebe.

9. Vogue papirnate vrećice
Modne papirnate vrećice predstavljaju elegantnu alternativu običnom papiru. Ispunjene zabavnim papirnatim papirima i rukom napisanom karticom uvučenom unutra, modne papirnate vrećice mogu vašu operaciju zamotavanja poklona podići na novi nivo.


Za obradu različitih vrsta papirnih vreća potrebne su različite vrste mašina. Ako imate bilo kakvih pitanja, možete nas kontaktirati. Koristit ćemo svoje bogato industrijsko znanje kako bismo vam pružili usluge. Pogotovo stroj za rezanje papira, možemo vam pružiti najbolje rješenje.