Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Kompanija News

Kako pronaći dobru mašinu za rezanje papira za izradu donjih rolni papirnih čaša?

Vrijeme: 2021-06-03 Hits: 11

Šalice za papir, posude za papir i druge posude za papir sa okruglim dnom široko se koriste u našem životu. Postoji veliki broj proizvođača papirnih čaša širom svijeta. Neke kompanije s malim kapacitetom i dalje kupuju gotove donje role papirnih čaša za mašine za oblikovanje papirnih čaša. Ako želite sami proizvesti dno papirne čaše, mašina za rezanje papira postaje neophodna mašina.
Mašine za rezanje papira imaju mnogo različitih vrsta za razne obrade u industriji štampe i ambalaže. Ako želite kupiti mašinu za rezanje papira za dno čaša za papir, mašina za rezanje trebala bi imati ove performanse ispod.
Kako pronaći mašinu za rezanje za izradu donjih svitaka papirnih čaša 副本 副本

1. Papirne čaše obično uzimaju role presvučene PE kao sirovinu. Raspon debljine je od 120-280gsm. Mašina za rezanje papira mora imati dovoljno snage za rezanje valjaka papira ove debljine.
2. Minimalna širina proreza je važno pitanje. Minimalna širina rezanja ovisi o kontroli zatezanja, strukturi stroja i tipu vratila za premotavanje. U nekim su zemljama šalice za kafu ili čaj vrlo popularne. Prečnik dna ovih čaša je vrlo mali, oko 50 mm. Dakle, kada želite imati mašinu za rezanje papira, vi također odlučujete o veličini čaša za papir koja će vam trebati u budućnosti.
3. Mašina za oblikovanje papirnih čaša normalno može dovoditi donje rolne promjera najviše 800-900 mm. Kako biste poboljšali kapacitet i uštedjeli vrijeme za promjenu valjaka, bolje je ubaciti više valjaka većeg promjera u mašinu za čaše. Naša mašina za premotavanje papira WZFQ-A može prerezati i premotati gotove rolne maksimalnog promjera u našim dvostrukim osovinama za premotavanje. Može vam omogućiti veću produktivnost.
4. Mašina za rezanje i premotavanje papira s dvostrukom osovinom bit će vrlo visoka ako može premotati role promjera maksimalno 1000 mm. Što je teža mašina teža, to će stroj za rezanje biti stabilniji. Samo trebate provjeriti kolika je debljina nosača stroja. Naša mašina za rezanje papirnih jumbo valjaka usvaja rešetku debljine 60 mm i hidraulični utovarivač teškog tipa kako bi osigurala stabilnost rada mašine velikom brzinom.
5. Sistem istovara. Gotove role za premotavanje papira velike su veličine i velike težine. Ako mašina za premotavanje papira za premotavanje ima opremu za automatsko istovar, operateri mašine mogu uštedjeti puno vremena i fizičke snage.  
Kako pronaći mašinu za rezanje za izradu donjih rolni papirnih čaša 1 副本 副本  
Kao profesionalni proizvođač mašina za rezanje papira u roli, i dalje se trudimo razvijati i istraživati ​​nove funkcije mašina za rezanje papira za industriju štampe i pakovanja papira. Ako imate novih ideja ili bilo kakvih pitanja s kojima se suočavate u obradi proizvoda, slobodno nas kontaktirajte. Naši profesionalni inženjerski timovi rado će pružiti nova rješenja koja će vam pomoći u rješavanju problema. To nam takođe može pomoći u poboljšanju mašina.