Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>Vijesti>Kompanija News

Kako izrezati rolu papira na listove za obradu proizvoda?

Vrijeme: 2021-06-03 Hits: 15

U industriji ambalaže uobičajena je obrada koja rezanjem papira na listove. Kao proizvođač proizvoda od papira morate prerezati rolnu papira na listove prije nego što ih ubacite u mašinu za oblikovanje proizvoda ili u mašinu za rezanje kalupa. Na tržištu su dostupne dvije vrste mašina za rezanje papira u valjcima, ali svi ih nazivamo mašinama za rezanje valjka za papir, mašinom za rezanje, mašinom za rezanje ili mašinama za poprečno rezanje. Oni su veliki različiti od noževa za rezanje. Koji biste trebali koristiti za obradu. Upoznajmo njihove snage i slabosti.
Stroj za rezanje sa giljotinskim nožem
Ova mašina za valjanje papira na listove usvaja giljotinski nož. Ovaj nož se sastoji od dva dijela, gornjeg i donjeg noža. Oboje imaju oštricu. Donji nož je fiksiran na držaču noža. Servo motor pokreće gornji nož da se kreće gore-dolje kako bi presekao valjak papira na listove. Naše mašine za rezanje listova SCN koriste ovaj giljotinski nož. Njegova preciznost rezanja može biti ± 0.2 mm. Nakon mašinskog rezanja, možete direktno ubaciti ove listove papira u mašine za ofsetnu štampu. Zbog visoke preciznosti rezanja, na rubu papira nema ispupčenja i prašine. Pakiranje hrane obično ima visoke zahtjeve za higijenskim okolišem, tako da je naša mašina vrlo korisna. Održavanje radionice čistom i urednom je vrlo važno za proizvođače ambalaže za hranu. Pored toga, naša mašina može istovremeno rezati više listova. Budući da dodajemo jedinicu noževa za rezanje prije vodoravnog rezanja. To uvelike poboljšava efikasnost proizvodnje za proizvođače koji režu papir male veličine.
Kako sada rezati papirni papir 1 副本 副本

Stroj za rezanje sa rotacijskim nožem
Ova vrsta prozirnog stroja ima dvije vrste, jedan rotacijski nož i dvostruki rotacijski nož. Osim što je bučna, ova mašina je gotovo savršena za rezanje materijala u roli od papira na listove. Ali to je preskupo za većinu proizvođača. Jedna rotirajuća mašina za rezanje noževa koja se široko koristi u industriji štamparija i pakovanja proizvoda. Njegova preciznost rezanja nije jako visoka, ali stabilna brzina rada može biti 300 rezova u minuti. Međutim, papir koji je izrezala ova mašina ima puno provrta (posebno kod rezanja debelog papira).
Kako sada rezati papirni papir 2 副本 副本

Ako je debljina vašeg papira manja od 50 grama, možete odabrati samo mašinu za rezanje papira tipa giljotine. Kao što su presvučeni listovi silicijskog papira, listovi voštanog papira, samolepljivi listovi papira, rezanje listova hamburškog papira, rezanje listova papira za zamotavanje hrane, mašina za rezanje listova giljotine najbolji je izbor za vašu obradu.