Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Kompanija News

Stroj za premotavanje srednjeg površinskog rezača velike brzine za postupak slame papira

Vrijeme: 2021-06-15 Hits: 10

Kako sve više zemalja počinje zabranjivati ​​proizvode od plastike, plastične slamke koje se često koriste u našem životu postat će istorija. Papirnate slamke zamijenile su plastične. U posljednje tri godine, mnoge kompanije za plastičnu ambalažu počele su se transformirati u proizvodnju ambalažnih proizvoda na bazi papira, kao što su papirne čaše, papirnate posude, kartoni i papirnate slamke o kojima danas raspravljamo.

插图 -1 副本

Proizvodnja papirnatih slamki slična je tradicionalnom procesu proizvodnje papirne cijevi. No, unutarnji promjer slame od papira vrlo je malen, pa tvornica slame od papira mora imati stroj za rezanje koji može rezati širinu manju od 20 mm.
Da biste dobili role male papira male širine, trebali biste odabrati središnju mašinu za premotavanje rezača. Naša BDFQ-D serija idealna je oprema za postupak slame papira. Može razrezati jumbo rolu papira na male rolne širine manje od 20 mm.

插图 -2 副本

Ne samo da je širina role za hranjenje mala, tvornica slamki od papira treba proizvesti slamke previše veličine. Kada promijenite veličinu, trebali biste potrošiti previše vremena za prilagođavanje i promjenu noža za rezanje različitih veličina. To je važno pitanje koje smanjuje proizvodni kapacitet. Dizajniramo osovinu za rezanje noževa koja se može izvaditi iz mašine za podešavanje noževa.

未 标题 -1 副本