Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>Vijesti>Kompanija News

Primena mašine za rezanje i premotavanje u proizvodnji vrećica sa ventilom

Vrijeme: 2021-06-15 Hits: 19

U našem životu mnogi proizvodi su u obliku praha. Na primjer, cement i kit u prahu za ukrašavanje, pšenično brašno, šećer u prahu za hranu i razni drugi industrijski hemijski prahovi. Za pakiranje ovih prahova potrebna je vreća posebne strukture, koju nazivamo vrećica sa ventilom.

插图 -2 副本

Sirovine vrećice ventila su obično plastika, papir, kompozit od papira i plastike. Kako bi se postigao bolji efekt ispisa i vodootporan efekt, džep ventila od kompozitnog materijala papir-plastika postao je popularniji. Proizvodni proces vrećice ventila uglavnom se dijeli na preradu sirovina, tiskanje sirovina, rezanje i premotavanje sirovina i izradu vreća. Bez obzira radi li se o tisku prije ili poslije, papir i plastični film moraju koristiti mašinu za premotavanje klizača.

插图 -3 副本
插图 -4 副本

Ispisani valjkasti materijal mašinom za rezanje treba izrezati u kolute različitih širina. Mašina za rezanje WZFQ-A je idealan model za linije proizvoda za izradu vrećica sa ventilom. Model mašina može izrezati jumbo rolnu u rolne različitih širina (minimalna širina 30 mm). PLC njemačke marke i tri servo motora pokreću mašinu velikom brzinom i preciznošću rezanja. Promjer namotača može biti 1000 mm.

插图 -5 副本
插图 -6 副本