Sve kategorije

E-mail:[email zaštićen]

EN

Kompanija News

Ti si ovdje : Početna>vijesti>Kompanija News

Još jedna mašina za rezanje valjaka papira u skladu sa CE je uspješno instalirana i radi u Španiji

Vrijeme: 2021-06-15 Hits: 30

Naša kompanija ima više od deset godina iskustva u proizvodnji i razvoju mašina za rezanje valjaka papira. Naša mašina za rezanje pokriva gotovo sve potrebe za preradom valjaka papira. Kupci iz celog sveta imaju poverenja u naše mašine, posebno na polju papira za pakovanje hrane, papirnih čaša, papirnih kesa i ostalih proizvoda za pakovanje i štampu.
Nakon što je naš tehnički tim nastavio da razvija i nadograđuje naše mašine, mašine za rezanje naše kompanije postupno su ušle na evropsko tržište. Polaganje CE certifikata jedini je način da uđemo na evropsko tržište.
Naše mašine su dizajnirane u strogom skladu sa evropskim CE standardima za mehaničku strukturu, udovoljavaju evropskim zahtjevima za električne komponente i udovoljavaju EU zahtjevima za sigurnost.
Stroj za rezanje BDFQ-1100D uspješno je instaliran i operiran u Barseloni, Španjolska. Ovaj stroj je dobio CE certifikat koji je izdao BV. Ovaj kupac je tvornica papira za cigarete i imaju široku bazu kupaca u Europi i sjevernoj Africi. Stoga su u prvim danima kada su uspostavili kontakt s nama, više puta isticali preciznost rezanja i ostale zahtjeve kvalitete.
Do sada je naša mašina za rezanje prodana mnogim srednje razvijenim zemljama u Europi, poput Britanije, Njemačke, Hrvatske, Rumunjske, Španjolske i tako dalje. Naša kompanija je uvijek uzimala visokokvalitetnu i savjesnu postprodajnu uslugu kao srž svog razvoja. U budućnosti ćemo nastaviti poboljšavati performanse mašine za rezanje kako bismo služili većem broju kupaca u industriji papirne ambalaže i štampe.

配 图 -1 副本

配 图 -2 副本


西班牙 -1 副本
西班牙 -2 副本